ساعت کاری
9 صبح الی 11 شب
تلفن ها
ساعت کاری
تلفن ها
02155405679 - 02155405964
09122864158 - 09190097959
شنبه تا چهار شنبه 8 تا 16
یکی از کاربردیترین مصالحی که نقش مهمی در افزایش ایمنی و استحکام ساختمانها دارد، رول بولت است. جنس این قطعه از فولاد با روکش گالوانیزه بوده که سازههای فلزی ساختمانی را به بتن، سنگ، سیمان و آجر متصل میکند. رول بولتها در ابعاد و اندازههای متنوعی ساخته میشوند و بهترین رول بولت باید با توجه به محل قرارگیری و مقدار بار وارد شده بر آن انتخاب شود. به دلیل اهمیت و نقش رول بولتها در ایمنی ساختمانها انتخاب مناسبترین نوع رول بولت و نصب اصولی آنها از اهمیت ویژهای برخوردار است. در ادامه این متن قصد داریم شما را به طور کامل با نحوه نصب رول بولت آشنا کنیم.
رول بولتها از لحاظ شکل ظاهری و ابعاد متنوع بوده و همین امر سبب کاربرد گسترده آنها شده است. به طور کلی میتوان گفت اصلیترین وظیفه رول بولتها متصل کردن تجهیزات و سازههای فلزی به سازههای بتنی بوده و هر جا نیاز باشد تا بین سازههای فلزی و بتنی ارتباط برقرار شود، به جای مواد پر کننده از رول بولتها استفاده میشود. از مهمترین موارد کاربرد رول بولتها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
با توجه به کاربردهای گسترده رول بولت در صنایع مختلف کمپانیهای سازنده این قطعه را در سایزهای گوناگونی میسازند. متداولترین و رایجترین قطر رول بولتها ۶ تا ۲۲ میلیمتر (۴، ۵، ۶، 16،۱2،۱0، 18، 20 و ۲۲) بوده اما با این حال رول بولتهای کوچک و بزرگتر از این اندازهها نیز در بازار موجود است. هر چه سایز رول بولت بزرگتر باشد وزن بالاتری داشته و قیمت آن نیز بالاتر میرود. این محصول در جنسهای فولاد کربنی، فولاد ضدزنگ، آلومینیوم و آلیاژ فولادی وجود دارد که میتوانید با توجه به کاربرد و شرایط محیطی منطقه یکی از آنها را خریداری نمایید.
نصب رول بولت در دو مرحله سوراخ کاری و کاشت رول بولت انجام میشود. در هر کدام از این مراحل به دقت بالایی نیاز است چرا که نصب غیر اصولی و غیر استاندارد رول بولتها باعث کاهش ایمنی ساختمان شما میشود. راهنمای نصب رول بولت به صورت زیر است:
نخستین اقدامی که برای نصب رول بولت انجام میگیرد، سوراخ کاری بر روی سازه پایه با استفاده از انواع دریل و مته است. در این مرحله باید توجه داشته باشید که قطر مته دقیقا هم اندازه با قطر سوراخ رول بولت باشد. هم قطر بودن سوراخ مته با رول بولت سبب افزایش اصطکاک رول بولت با بتن و در نتیجه محکم شدن اتصال خواهد شد. توجه کنید که عمق سوراخ ایجاد شده حتما باید از طول رول بولت کمتر بوده تا فضای کافی برای محکم کردن مهره رول بولت و سازه پایه وجود داشته باشد.
بعد از اینکه سوراخ کاری به طور اصولی انجام گرفت برای هر چه بهتر انجام شدن کار، ابتدا گرد و خاک داخل سوراخ را با استفاده از جاروبرقی تمیز کنید. در این مرحله رول بولت را با استفاده از ضربههای چکش به آرامی در داخل سوراخ ایجاد شده قرار دهید و آن را به خوبی تراز کنید. بعد از اینکه مطمئن شدید رول بولت به خوبی تراز شده است، مهره آن را با استفاده از آچارهای مخصوص به خوبی سفت و محکم کنید.
رولبولتها از نظر شکل ظاهری انواع مختلفی داشته که هر کدام از آنها با توجه به ظاهر فیزیکی به سازه مورد نظر متصل میگردد. شکل، ساختار و ابعاد رول بولتها تعیین میکند که ظرفیت تحمل وزن این قطعه چقدر است. رول بولتها به دو دسته دیواری و سقفی تقسیم میشوند:
رول بولت سقفی یا رول بولت قلابدار یکی از مهمترین و پراستفادهترین انواع رول بولتها است. از این قطعه برای نصب انواع لوستر، پنکه سقفی، تاب و … استفاده میشود. این نوع رولبولت در مقایسه با دیگر رول بولتها وزن کمتری را تحمل میکند و حداکثر ظرفیت نگهداری بار در آنها تا ۱۵ کیلوگرم است. نحوه نصب رول بولت سقفی همانند دیگر رول بولتها بوده به طوری که پس از ایجاد سوراخ توسط مته، رول بولت در آن قرار میگیرد. پس از نصب رول بولت سقفی در دیوار جهت اطمینان از استحکام اتصال گونی برنج و یا وزنهای را به مدت 24 ساعت به آن متصل کنید. اگر رول بولت توانست به خوبی وزن گونی برنج را تحمل کند میتوانید با خیال راحت لوستر خود را به آن آویزان کنید. پیچ و مهره سوله ای
رول بولت سقفی پروانهای یکی از انواع رول بولتهای سقفی بوده و مناسب برای اتصال به سازههایی با مقاومت پایین است. این نوع رول بولت در هنگام باز شدن همانند بالهای پروانه باز شده و مقدار فشارهای وارده بر مصالح پایه کم تحمل همانند گچ، کناف، فیبر، نئوپان، سقف کاذب و … به خوبی توزیع میکند.
یکی از مشکلات پیش رو در نصب رول بولت، ترک خوردگی و آسیب سقف در اثر سوراخ کاری با مته و کاشت رول بولت در آن است. رول بولتهای سقفی هالوکور با هدف رفع این مشکل ساخته شدهاند به طوری که نصب آنها هیچگونه خسارتی به سازه شما وارد نمیکند. اما توجه داشته باشید قرار دادن این قطعه به صورت غیر اصولی و با فشار زیاد در مصالح پایه نیز میتواند منجر به آسیب دیدگی شود.
از رول بولت دیواری برای اتصال تجهیزات و سایر اشیا بر روی دیوارهای بتنی، آجری، سنگی و … استفاده میشود. پیج، واشر تخت، استوانه توخالی و مهره شش گوش از اجزای تشکیل دهنده این قطعه هستند که وجود هر کدام از آنها برای نصب رول بولت بسیار ضروری است. نحوه نصب رول بولت دیواری به این صورت بوده که ابتدا محل مورد نظر با استفاده از دریل سوراخ شده و پس از تمیزکاری و زدودن گرد و خاکها، استوانه شیاردار به آرامی در داخل حفره قرار داده میشود.
در مرحله بعد با استفاده از مهره شش گوش، پیچ، واشر تخت و شی مورد نظر اتصال برقرار میشود. رول بولتهای دیواری از جنس فولاد، گالوانیزه و استیل بوده و از مقاومت بالایی برخوردار هستند. درست است که نحوه نصب رول بولت دیواری آسان بوده به تخصص بالایی نیاز ندارد اما اگر تاکنون این کار را انجام ندادهاید جهت اطمینان هر چه بیشتر نصب را به افراد باتجربه بسپارید. از این نوع رول بولت برای اتصال تابلو، کابینت، آینه، قفسه و … بر روی دیوار استفاده میشود. برای نصب این نوع رول بولت به ابزار مخصوصی نیاز بوده و حتما باید ابتدا در دیوار سوراخ ایجاد شود. رول بولت دیواری در سایز ۶ تا ۱۲ در بازار موجود است که میتوانید با توجه به نوع کاربرد، مصالح پایه و جسم مورد نظر یکی از آنها را انتخاب کنید.
با توجه به مزایای فراوان رول بولت اغلب پیمانکاران و مهندسین ساختمان در پی آن هستند که روش نصب رول بولت را به خوبی فراگیرند و در پروژه خود از آن استفاده کنند. یکی از مهمترین مزایایی که رول بولت در صنعت ساختمان سازی و دیگر صنایع دارد، اتصال بین دو سازه و افزایش ایمنی و استحکام است. رول بولتها قطعاتی فولادی با درجه سختی بسیار بالا و محکم هستند که از مقاومت کششی و خمشی بینظیری برخوردار هستند. با به کار گیری رول بولت در اتصالات مختلف میتوانید از استحکام سازه خود اطمینان حاصل فرمایید. از دیگر مواردی که سبب روی آوردن پیمانکاران زیادی به انواع مختلف رول بولت شده، نصب آسان آن است. پیمانکاران میتوانند با توجه به راهنمای نصب رول بولت این قطعه را در کمترین زمان ممکن و به نحو احسن نصب کنند.
این قطعه از فولاد ساخته شده و برای افزایش مقاومت و طول عمر در اغلب موارد آن را با روکشهای مختلفی میپوشانند؛ بنابراین از دیگر مزیتهای رول بولتها میتوان قیمت مناسب، تحمل بالا در برابر تغییرات شیمیایی و مقاومت در برابر خوردگی و زنگ زدگی اشاره کرد. رول بولتها به هیچ وجه مقاومت کششی ساختمان را از بین نبرده و هیچ گونه ترک خوردگی و آسیبی به دیوار و بتن وارد نمیکنند.
یکی از راهکارهای رایج و بسیار متداول جهت برقراری اتصال بین سازههای مختلف، رول بولت است. رول بولتها انواع مختلفی داشته و هر کدام از آنها برای کاربرد خاصی طراحی شدهاند. رایجترین و متداولترین رولبولتها در صنایع مختلف رول بولتهای دیواری و سقفی با ابعاد ۶ تا ۲۲ میلیمتر هستند. نصب رول بولت سریع و آسان بوده و ایمنی بالا و قیمت مناسب از دیگر مزیتهای این قطعه است. اما بهترین و باکیفیتترین رول بولت را از کجا تهیه کنیم؟
نوآوران پیچ یکی از کمپانیهای تولید کننده انواع قطعات فولادی از جمله پیچ، مهره، شش پر، انکر بولت و رول بولت است. این مجموعه همراه با تیم مجرب و حرفهای خود محصولات خود را در برترین کیفیت همراه با مرغوبترین متریال تولید و عرضه میکند. نوآوران پیچ تولید کننده بوده و تمامی محصولاتش را با قیمتی پایینتر از دیگر مراکز در اختیار مصرف کنندگان خود قرار میدهد. صرفه جویی در وقت و هزینه، خریدی کاربردی و مطمئن، ارسال به سراسر نقاط کشور و فروش در تعداد دلخواه از مزیتهای خرید رول بولت از شرکت معتبر نوآوران پیچ است. اگر قصد انواع و سایزهای مختلف رول بولت در برترین کیفیت و مناسبترین قیمت را دارید، صنعت بولت بهترین انتخاب است.
با توجه به قیمت های نوسانی و اینکه موجودی اجناس در بازار بهتر است استعلام گرفته شود، برای خرید پیچ عمده خودتان از مجموعه نوآوران پیچ ابتدا مشخصات محصول را اعم از (نوع،قطر و طول و تعداد)، از طریق واتساپ یا تلگرام برای ما ارسال نموده تا بعد از استعلام کالا، قیمت و موجودی به شما اعلام شود و سپس خرید پیچ و مهره استیل، خرید واشر استیل، خرید خار یا خرید مهره استیل خودتان را انجام دهید.